Werk samen met ons

WORD PARTNER VAN BSBN EN HET NK BEACH SOCCER 2017

Beach Soccer Bond Nederland heeft drie soorten samenwerkingspartners:
- Locatie Partners en Gemeenten
- Landelijke en Lokale Partners
- Sportverenigingen

Daarnaast werken wij ook met Suppliers en onze International Partner, Beach Soccer World Wide (BSWW).
Tevens kunt u lid worden van de BSBN Business Club.

Voor nadere informatie of om een presentatie te ontvangen van alle partnership mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Peter Michel (PM) Heilmann, BSBN Partnerships & Development Director, op 0683223216 of stuur een mail naar: info@beachsoccerbond.nl.
LOCATIE PARTNERS EN/OF GEMEENTEN

BSBN organiseert op diverse locaties in Nederland de Eredivisie en Eerste Divisie voor mannen en Eredivisie voor vrouwen. Dit kan ook in uw stad. Wanneer u interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar info@beachsoccerbond.nl o.v.v. locatie partner of gemeente partner. U ontvangt dan de nodige informatie en voorwaarden.
LANDELIJKE EN LOKALE PARTNERS

Een aantal grote bedrijven zijn partner van BSBN. Wanneer uw bedrijf mogelijkheden ziet in een partnership met BSBN willen wij graag deze mogelijkheden bespreken. Uw bedrijf zal niet alleen zichtbaar zijn tijdens het NK Beach Soccer, maar ook via diverse media kanalen. Uiteraard leggen wij ook graag voor u het contact met de overige partners. BSBN organiseert meerdere keer per jaar een business meeting voor al haar partners en leden.

Wanneer u interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar info@beachsoccerbond.nl o.v.v. landelijke en lokale partner. U ontvangt dan de nodige informatie en voorwaarden.
SPORTVERENIGINGEN

Steeds meer sportverenigingen zien de meerwaarde in voor het aanleggen van een Beachsport veld. Vaak hebben verenigingen ruimte over of creëren zij ruimte omdat het zorgt voor omzet tijdens de zomerstop en doordeweekse avonden. De vereniging kan in samenwerking met BSBN (of alleen) Beach Soccer toernooien organiseren voor haar leden en verenigingen uit hun omgeving. Uiteraard kan de vereniging besluiten het veld ook voor andere beachsporten te gebruiken.
Het Beachsport veld bezorgt de vereniging niet alleen meer leden en omzet, maar ook andere voordelen. Zo trainen topclubs voor meerdere redenen al op zand. Hun spelers worden niet alleen fysiek sterker, ook tijdens blessureherstel komen zij sneller en sterker terug. Voorbeelden zijn FC Barcelona, Bayern Munchen, PSG, AC Milan, Real Madrid, Flamenco en Botafogo.

Wanneer u interesse heeft in het aanleggen van een Beachsportveld kunt u een e-mail sturen naar info@beachsoccerbond.nl o.v.v. sportvereniging. U ontvangt dan de nodige informatie en voorwaarden.
BSBN BUSINESS CLUB

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze Business Club? Stuur dan een e-mail naar info@beachsoccerbond.nl o.v.v. BSBN Business Club en u ontvangt alle informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.